Šoreiz restorāna "Čarlstons" šefpavāra Elmāra Taņņa recepte:
420Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgtītara fileja Bārbekjū mērce400 gdārzeņi pēc izvēles griķu medus200 ggriķi50 gkazas siers
Pagatavošana
1
Sagriež 1 kg tītara krūtiņu 4 gabalos un marinē 1h vakuumā "Čarlstona" marinādē, liek ledusskapī.
2
Gaļu kūpina 5h 90oC temperatūrā uz alkšņu malkas, ieziežot katru stundu ar "Čarlstona" barbekjū mērci, kurai pievienots griķu medus.
3
Sagriež 400 g dārzeņu - papriku, seleriju kātus, cukini un burkānus, tos karamelizē griķu medū.
4
Iztvaicē 200 g griķu un sajauc ar karamelizētajiem dārzeņiem. Pievieno ēdienam 50 g kazas siera. Griķu un dārzeņu attiecība 1:1
Kāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteŽāvēšana, kaltēšanaPannā cepts ēdiensGriķiTītara filejaPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit