60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cietais siers Džiugas rikotas siers sezama sēklas mazsālīts lasis svaiga citrona sula pētersīļi, sāls, pipari
Pagatavošana
1
Sarīvē 24 mēnešus nogatavinātu cieto sieru "Džiugas", pievieno sezama sēklas un grauzdē cepeškrāsnī cepamformiņās, veidojot siera "groziņus".
2
Sakapā pētersīļus, sajauc ar rikotas sieru, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
3
Dekorē ar mazsālītu lasi un sezama sēklām, papildu svaigumam nedaudz uzpilina svaigu citrona sulu vai uzkaisa rīvētu citrona miziņu.
Lai labi garšo!
SiersZivju un jūras produktu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasPētersīļiSezama sēklasRikotaCietais siers 'Džiugas'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit