Džiugas
Viegla un garda uzkoda pie vīna - cietā siera kraukšķi ar mazsālītu lasi un rikotas sieru.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cietais siers Džiugas rikotas siers sezama sēklas mazsālīts lasis svaiga citrona sula pētersīļi, sāls, pipari

Pagatavošana

1

Sarīvē 24 mēnešus nogatavinātu cieto sieru "Džiugas", pievieno sezama sēklas un grauzdē cepeškrāsnī cepamformiņās, veidojot siera "groziņus".

2

Sakapā pētersīļus, sajauc ar rikotas sieru, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

3

Dekorē ar mazsālītu lasi un sezama sēklām, papildu svaigumam nedaudz uzpilina svaigu citrona sulu vai uzkaisa rīvētu citrona miziņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!