120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gcepumi 'Dāmu pirkstiņi'250 gMaskarpone siers200 ml35% saldais krējums100 gpūdercukurs250 mlauksta, stipra kafija30 mlkafijas liķieris2 ĒKkakao pulveris
Pagatavošana
1
Saldo krējumu ar pūdercukuru sakuļ stingrās putās un sajauc ar maskarpone sieru, veidojot viendabīgu krēma masu.
2
Kafijai pielej liķieri. Deserta traukā (vislabāk - četrstūrainā) liek nedaudz krēma.
3
"Dāmu pirkstiņu" cepumus apmērcē kafijā un kārto pāri krēmam, veidojot biskvīta slāni. Pārlej pusi sagatavotā krēma, izlīdzina.
4
Liek otru kārtu ar kafijā pamērcētiem cepumiem, kam pa virsu pārlej atlikušo krēmu.
5
Izlīdzina un pārsijā ar kakao pulveri.
6
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi vai foliju un liek vēsumā uz dažām stundām.
Maigais tiramisu bez olām ir gatavs, lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt atdzesētuMascarponePūdercukursSaldais krējumsKrēmiKārtojumi un šarlotesTortes un kūkasvidējiItāļu nacionālā virtuveBez termiskas apstrādesKakaoKafija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit