9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 lvistas buljons1 puravs2 seleriju kāti, sagriezti plānās šķēlītēs2 burkāni0.5 glāzerīsi2 ĒKolīveļļa2 tasessmalki sagriezta vārīta vistas gaļa pēc garšassāls, pipari pēc garšassvaigi pētersīļi
Pagatavošana
1
Uzkarsē dziļā pannā olīveļļu un pievieno notīrītus un sasmalcinātus puravus (tikai gaiši zaļo un balto daļu), nomizotus un smalki sagrieztus burkānus, plānās šķēlītēs sagrieztus seleriju kātus, un maisot apcep, līdz puravi paliek mīksti - apmēram 3-5 minūtes.
2
Pievieno pannas saturam rīsus un 2 minūtes karsē, nepārtraukti maisot.
3
Ielej vistas buljonu un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Nogriež zemāku liesmu, uzliek vāku un apmēram 15 minūtes vāra, līdz rīsi izvārās.
4
Iemaisa vistu un garšvielas, visu vēlreiz uzkarsē.
5
Kad zupa ir gatava, to dekorē ar pētersīļiem un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit