Ilze Lipska
Pavasaris nāk, rokas pašas plauktā meklē īstās grāmatas. Šī recepte nāk no Leslijas Kentones "Svaigās enerģijas bībeles", gluži precīza nav, jo pupiņas man nebija, bet pārējās sastāvdaļas gan, tāpēc tapa salāti ar nosaukumu "Džungļu kāposti".
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 glāzessarīvēti baltie galviņkāposti2 sarīvēti burkāni pusīte sīpola pusīte paprikas, smalki sagriezta1 glāzenesālīti, apgrauzdēti zemesrieksti zemesriekstu eļļa citrona un apelsīna sula šķipsnamuskatrieksts

Pagatavošana

1

Mērcei - zemesriekstu eļļa, citrona un apelsīna sula, šķipsna muskatrieksts. Receptē bija arī citrona un apelsīna miziņa, bet es izvēlējos to nepielikt. Kā arī kārveles šobrīd man nav.

2

Visas sastāvdaļas samaisa, izņemot riekstus, lai tie būtu kraukšķīgi, tie jāliek klāt tieši pirms ēšanas.

Kopā rezultāts - tiešām labs! Gribēsies vēl! Nākamreiz jāpamēģina citi rieksti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!