Foto: Shutterstock
Tuvojoties gada siltajai sezonai, aktuāla kļūst fiziskās formas uzlabošana, kā arī organisma attīrīšana. Viens no efektīvākajiem veidiem, kā to paveikt, ir, pielāgojot ēdienkarti un ietverot tajā vairāk zaļumu un olbaltumvielu. Šai sakarā lieti noderēs veselīgu un pavasarīgu salātu recepte, kas ir piemērota gan vieglām pusdienām, gan sātīgām brokastīm.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1.5 TKolīveļla1 ĒKbalzamiko etiķis2 ĒKcitrona sula1 taselapu salāti3 tīģergarneles1 saujakazas siers1 apelsīns1 ĒKvalrieksti

Pagatavošana

1

Tasi dažādu salātu maisījuma, ko jau gatavu vari iegādāties lielveikalā vai pēc saviem ieskatiem sakombinēt, izmantojot dažādu šķirņu salātlapas un zaļumus, apslaki ar olīveļļu un citrona sulu.

2

Iejauc salātos gabaliņos sagrieztu vai šķēlītēs sadalītu apelsīnu un sauju sadrupināta kazas siera.

3

Salātu virspusē izkārto jau izvārītas garneles un pārlej tām balzamiko etiķi. Visu dekorē ar drupinātiem valriekstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!