10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKbrūnais cukurs1.5 TKsāls1 TKmelnie pipari0.5 TKķimenes0.25 TKsinepju pulveris4 laša filejas bez ādas1 TKolīveļļa
Pagatavošana
1
Sajauc cukuru, sāli, piparus, ķimenes un sinepju pulveri bļodā. Apvārti iegūtajā maisījumā laša filejas.
2
Pannā uzkarsē olīveļļu un ieliec tajā cepties zivi. Cep lasi aptuveni četras minūtes no abām pusēm, līdz tas kļūst viegli zeltains.
3
Var pasniegt, pievienojot dažādas piedevas un zaļumus. Maltīte teicami garšos, lasi apslakot ar svaiga laima sulu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit