180Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gjūras velna fileja40 gbekona šķēlītes200 gartišoki puscitrons40 mlpiens30 mlsaldais krējums svaigas gailenes sviests100 gsvaigi spināti30 gjaunās nātrītes1 ķiploka daiviņa10 gParmezāna tipa riers puscitrons sāls, melnie pipari
Pagatavošana
1
Jūras velna filejas ietin plānās bekona šķēlītēs, kārto cepamtraukā un liek cepeškrāsnī - cep 45 grādos apmēram trīs stundas.
2
Artišokus notīra, liek katliņā, pārlejot ar piena un krējuma maisījumu. sautē, līdz mīksti. Gatavos dārzeņus sablendē, pievienojot pēc garšas citrona sulu un sāli.
3
Gailenes strauji apcep sviestā.
4
Pasniedz ar spinātu un jauno nātrīšu putām - svaigus spinātus un nātru lapiņas noblanšē un sablendē kopā ar sieru, ķiploku, sāli, pipariem un citrona sulu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasSlavenību receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaCepeškrāsnsNorvēģu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsCitroniGailenesJūras velnsParmezāna siersPiensSaldais krējumsSpinātiSviestsĶiplokiDārzeņu ēdieniZivju un jūras produktu ēdienividējiArtišokiNātres
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit