9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 tasesvārīti baltie vai brūnie rīsi istabas temperatūrā2 ĒKrīsu etiķis1 tasesniega krabja nūjiņas1 gurķis1 avokado1 ĒKsezama sēkliņas lociņi2 TKsojas mērce vasabi
Pagatavošana
1
Ņemot vērā to, ka suši ļoti glīti izskatās, arī es, kārtojot salātus šķīvī, centos radīt estētiski pievilcīgu ainu. Vispirms es izkārtoju uz šķīvja rīsus, kas sajaukti ar rīsu etiķu, bet pāri kārtoju gurķu skaidiņas, avokado šķēlītes un sagrieztas sniega krabja nūjiņas. Kā punkts uz "i" - apgrauzdētas sezama sēkliņas un sīpollociņi.
2
Tā kā neatņemama suši sastāvdaļa ir vasabi pasta, es to iejaucu sojas mērcē un pārslacīju pāri salātiem.
3
Rezumējums? Ja jūs (gluži tāpat kā es) vēlaties mājās baudīt "California Maki", izmēģiniet īru meitenes (manis) versiju. Un, lai piedod tie suši pūristi, ka esmu pārkāpusi šī japāņu ēdiena gatavošanas principus. Garšo izcili!
VakariņasMazkaloriju ēdieniRomantiskas vakariņasAvokadoSezama sēklasSojas mērceSuši rīsiSīpollokiVasabiDažādi salātiKrabju nūjiņasIkdienas maltīteiRīsu etiķisJapāņu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit