40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmalta liellopa gaļa1 šķēlebaltmaize100 mlpiens1 ola100 gMocarella siers tomāti svaigs baziliks anšovi pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Vispirms gatavo kotlešu masu - malto gaļu samīca ar pienā izmērcēt maizi, pievienojot ķiploku, olu, rīvmaizi. Viss, kā parasti! Kad gaļa izmīcīta vismaz desmit minūtes, ar rokām veido kotletes un karstā, ietaukotā pannā pāris minūtes apcep no abām pusēm - līdz apraujas brūna garoziņa.
2
Apceptās kotletes kārto ar olīveļļu ietaukotā cepamtraukā. Katrai kotletei uzliek tomāta šķēli, ko pārsedz ar svaiga bazilika lapiņu. Pāri liek mocarellas siera šķēli, bet, kā punkts uz "i" - viens anšovs uz katras "cepures".
3
Kotletes liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes 200 grādos. Pasniedz ar svaigiem salātiem un olīvām.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAnšoviBaltmaizeBaziliksMocarellaPiensTomātiGaļas ēdieniItāļu nacionālā virtuveLiellopa maltā gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit