7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 mlpiens300 mlsaldais krējums1 vaniļas pāksts80 gcukurs vai medus2 TKželatīns400 gvīnogas100 gzemenes
Pagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.
2
Katliņā lej pienu, saldo krējumu, pievieno vaniļas pāksti, cukuru vai medu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un noņem no karstuma.
3
Uzbriedināto želatīnu liek karstajā piena un krējuma masā, visu sakuļ, līdz želatīns vienmērīgi iejaucies topošajā krēmā. Krēmu lej deserta trauciņos un liek vēsumā sastingt.
4
Izspiež vīnogu sulu un sasaldē. Kad sula sasalusi, to sasmalcina pārslās un pasniedz kopā ar Panna Cotta un svaigām zemenēm.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteVārīšanaPasniegt atdzesētuPiensSaldais krējumsVaniļaVīnogasZemenesKrēmiŽelatīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit