J.Mižutavičiūtė
Garda deserta recepte no ekskluzīvā gaisa restorāna "Dinner in the Sky" Viļņas ēdienkartes.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 mlpiens300 mlsaldais krējums1 vaniļas pāksts80 gcukurs vai medus2 TKželatīns400 gvīnogas100 gzemenes

Pagatavošana

1

Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.

2

Katliņā lej pienu, saldo krējumu, pievieno vaniļas pāksti, cukuru vai medu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un noņem no karstuma.

3

Uzbriedināto želatīnu liek karstajā piena un krējuma masā, visu sakuļ, līdz želatīns vienmērīgi iejaucies topošajā krēmā. Krēmu lej deserta trauciņos un liek vēsumā sastingt.

4

Izspiež vīnogu sulu un sasaldē. Kad sula sasalusi, to sasmalcina pārslās un pasniedz kopā ar Panna Cotta un svaigām zemenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!