60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.baklažāns2 gab.paprikas1 gab.sarkanais sīpols3 gab.ķiploku daiviņas1 ĒKtomātu pasta pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepškrāsni līdz 200 grādiem.
2
Baklažānu, paprikas un sīpolu sagriež pāris centimetrus lielos gabaliņos. Liek lielā bļodā un sajauc kopā ar ķiploku, olīveļļu, sāli un pipariem.
3
Klāj vienmērīgā slānī uz cepampannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsnī 45 minūtes, līdz dārzeņi ir viegli zeltaini un mīksti. Cepšanas laikā vienu reizi visu dārzeņu masu apmaisa, lai tie izceptos vienmērīgi.
4
Dārzeņu masai pievieno tomātu pastu un visu kopā sablendē. Jo ilgāk blendē, jo viendabīgāka būs masa.
5
Var pastēti atstāt lielākos gabaliņos vai pārvērst to krēmīgas konsistences krēmā - katrs pēc saviem ieskatiem!
6
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
CepeškrāsnsPasniegt atdzesētuDārzeņu un sēņu uzkodasBaklažāniPaprikaSarkanie sīpoliTomātu pastaĶiplokiviegliIkdienas maltīteiPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit