60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 sagriezti vidēja lieluma puravi800 gnomizoti un kubiņos sagriezti kartupeļi3 ĒKsviests6 ķiploka daiviņas1 lvistas vai dārzeņu buljons100 gskābs krējums2 TKSanta Maria Provansas garšaugi
Pagatavošana
1
Izkausē lielā pannā sviestu, pēc tam maisot apcep puravus, līdz tie ir zeltaini (apmēram 5 minūtes).
2
Pievieno ķiplokus un karsē apmēram 1–2 minūtes.
3
Pievieno kartupeļus, buljonu un Provansas garšaugu maisījumu, labi samaisa, pēc tam uzliek vāku un samazina temperatūru.
4
Sautē 40 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
5
Ļauj zupai pāris minūtes atdzist, tad pievieno skābo krējumu un sablendē viendabīgā masā.
6
Pievieno sāli un piparus.
7
Pasniedz ar apceptu, kraukšķīgu bekonu, rīvētu sieru, skābo krējumu un svaigiem, kapātiem garšaugiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit