14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gsvaigi malta jēra gaļa100 gšitake sēnes100 gsīpoli akmens sāls un melno piparu maisījums150 mlSanta Maria Spicy World saulē kaltēti tomāti100 gsmalcinātas melnās olīvas1 ĒKolīveļļa1 TKkaltēts rozmarīns1 TKkaltēts baziliks0.5 TKSanta Maria garšvielu maisījums Čili eksplozija200 gkazas siers100 gsmalki sagriezts mocarellas siers5 ĒKolīveļļa filo mīklas loksnes
Pagatavošana
1
Pannā apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu. Pārkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un ļauj atdzist 10 minūtes.
2
Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.
3
Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.
4
Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna.
5
Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasJēra gaļaKazas siersMocarellaOlīveļļaŠitake sēnesGaļas ēdienividējiGaļas sacepumiSīpoliFilo mīklaMelnās olīvasSanta Maria garšvielas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit