35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gcūkgaļas fileja, sagriezta kubiņos1 gab.sīpols, sagriezts četrās daļās30 gsviests4 gab.kartupeļi, nomizoti un sagriezti kubiņos daži nelieli patisoni, pārgriezti uz pusēm1 TKmalti sarkanie pipari1 TKromiešu ķimenes (kumīns) Pasniegšanai: citrona vai laima šķēlītes un rukola
Pagatavošana
1
Cūkgaļu ierīvē ar garšvielām, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cūkgaļas un sīpolu gabalus uzsprauž uz ūdenī izmērcētiem koka iesmiem. Uzliek uz karsta grila un grilē no abām pusēm 8 – 10 minūtes.
2
Izkausē sviestu, pievieno patisonus un kartupeļus, un apcep sviestā, līdz tie ir zeltaini brūni. Pievieno garšvielas pēc garšas un pasniedz ar cūkgaļas iesmiņiem, citronu vai laimu un svaigu rukolu.
PusdienasVakariņasGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas filejaKartupeļiKumīnsSarkanie pipariSviestsGaļas ēdienividējiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit