40Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmocarella6 gab.tomāti Baziliks, bunte60 ganšovi pēc garšasMelnie pipari, malti60 mlOlīveļla400 gliellopa maltā gaļa3 šķēlesbaltmaize100 mlpiens1 gab.olas1 ĒKķiploks, izspiests caur ķiplokspiedi40 grīvmaize pēc garšasSaldie pipari pēc garšasMelnie pipari, malti pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Maizi pārlej ar pienu un izmērcē un samaisa, līdz izveidojas putrveidīga konsistence
2
Bļodā liek visas pārējās kotlešu sastāvdaļas, pievieno izmērcēto maizi un kārtīgi samaisa, līdz izveidojas vijīga masa.
3
Pannā sakarsē eļļu, veido kotletes un apcep tās pāris minūtes no katras puses.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.
5
Liek kotletes cepamajā veidnē. Uz katras liek tomāta šķēli, bazilika lapiņu, mocarellas šķēli un anšova fileju. Pārkaisa ar melnajiem pipariem.
6
Liek krāsnī cepties uz 15 minūtēm.
CepeškrāsnsAnšoviBaltmaizeMelnie pipariMocarellaPaprikaRīvmaizeItāļu nacionālā virtuveLiellopa maltā gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit