Sastāvdaļas
Pagatavošana
Atkaulo truša gaļu, pārkaisa ar sāli, pipariem, garšaugiem, pārslaka ar eļļu, satin rullīti, ievakuumē un vāra 75 minūtes 60 grādu temperatūrā, tad atdzesē un sagriež.
Gatavo mērci. Katliņā vāra alu, līdz puse ir iztvaikojusi, tad pievieno sojas mērci, sinepes, medu, vāra 2 - 3 minūtes, tad iebiezina ar nelielā ūdens daudzumā iemaisītu kartupeļu cieti un atdzesē.
Gatavo glazētus ābolus. Katliņā uzvāra baltvīnu ar medu un uz mazas temperatūras liek vārīties šķēlītēs sagrieztu ābolu. Kad ābola šķēlītes ir vienmērīgi izsilušas, tās atdzesē.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Gatavo musu. Sadursta ar nazi baklažānu, liek krāsnī un cep, līdz tas kļūst mīksts, tad pārgriež uz pusēm un ar karoti izņem mīkstumu. Baklažāna mīkstumam pievieno sāli, baltos piparus, citronu sulu pēc gaumes un blendē, tievā strūklakā pievienojot eļļu. Gatavo masu izberž caur sietu, piepilda putukrējuma sifonā, liek ledusskapī atdzesēties uz 30 minūtēm.
Gatavo cepumus. Viendabīgā masā samīca miltus, sviestu, alu, sāli, cukuru un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Masu izveltnē, liek krāsnī uz 10 minūtēm. Tad izņem, apsmērē ar sakultu olas baltumu, uzber ziedputekšņus un cep vēl 30 sekundes.
Ēdienu pasniedz, sastāvdaļas izkārtojot uz šķīvja, un dekorē ar kresēm.