40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKkviešu milti pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.ola3 ĒKpiens0.5 gab.vistas fileja3 gab.lociņi olīveļla, cepšanai šķipsnamuskatrieksts, malts
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep nelielā daudzumā uzkarsētas eļļas, pievieno sāli un piparus.
2
Bļodiņā liek miltus, pievieno sāli, pienu, olu un sajauc viendabīgu mīklu. Mīklai pievieno gaļu, sasmalcinātus lociņus, muskatriekstu, piparus un iemaisi.
3
Pannā sakarsē eļļu, līdz tā ir tik karsta, ka gandrīz sāk dūmot. Lej pannā sagatavoto mīklu un cep*, līdz pankūka ir zeltaina, tad apgriež to uz otru pusi un apcep arī to.
4
Sagriež divās daļās, saloka un pasniedz ar salātiem.
*Ja vēlas, var cept vairākas nelielas pankūciņas.
VakariņasĒdieni bērniemCepšanaKviešu miltiMelnie pipariOlīveļļaPiensSīpollokiVistas filejaGaļas ēdieniMuskatriekstssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit