All Over Press
Foto: Vida Press
Lai zaļos salātus pietuvinātu vīriešu garšas izjūtai, tie tikai nedaudz jāuzlabo, pievienojot olu, asinsdesu un kraukšķīgas bekona šķēlītes. Sarkanā etiķa-sinepju mērce šiem sātīgajiem salātiem piešķirs atsvaidzinošu asumiņu.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 ĒKolīveļla4 gab.kūpināts bekons, šķēlēs60 gasinsdesa1 ĒKgraudu sinepes2 ĒKsarkanvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti120 gzaļo salātu maisījums2 gab.olas

Pagatavošana

1

Gatavo salātu mērci. Bļodiņā samaisi pusi eļļas, sinepes, etiķi, sāli un piparus.

2

Bekonu sagreiz strēmelēs. Asinsdesu sagriez ripiņās. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liec cepties bekonu, pēc 2-3 minūtēm pievieno asinsdesu un cep, līdz bekons ir kraukšķīgs un asinsdesa izsilusi.

3

Bļodā liek zaļo salātu maisijumu, tad bekonu un asinsdesas gabaliņus, pārslaka ar salātu mērci. Dekorē ar bez čaumalas vārītajām olām (tās gatavo šādi). Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pasniedz nekavējoties, ar šķēlīti rupja maluma maizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!