Piparkūku recepti Laura Grēviņa izvēlējās no nedaudz noputējušas grāmatas – "Latviešu ēdieni", kas izdota 1969. gadā, P. Strazdiņas redakcijā. Piparkūku garšvielu maisījumu pagatavoja pati. Laura atzīst, ka pagatavot bioloģiskas piparkūkas bija vienkārši, jo gandrīz visas sastāvdaļas viņa iegādājās vienā veikalā. Soda un cepamais pulveris mājās jau bija. Vīrs, pagaršojot galarezultātu, esot atzinis, ka garšo citādāk - labāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Medu, cukuru un ūdeni uzsilda, līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno garšvielas. Atdzesē līdz 30 - 40 grādu temperatūrai un pievieno sviestu un olas.
Miltus sajauc ar sodu, cepamo pulveri un visu pievieno šķidrajai masai. Mīca mīklu. Ieteicams mīklu vismaz pāris dienas paturēt ledusskapī.
Izmaksas uz 1kg : 5,80 EUR par kilogramu mīklas, 8,70 EUR par 100 gr garšvielu maisījuma