All Over Press
Foto: Vida Press
Mutē kūstošs, sulīgs steiks un zeltainas ķiploku kartupeļu šķēlītes - tā tiešām ir ideāla garšu kombinācija. Tomēr pats labākais ir tas, ka šīs karaliskās maltītes pagatavošana aizņems tikai pusstundiņu tava dārgā laika.
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.liellopa steiks0.5 TKjūras sāls0.5 TKpaprikas pulveris0.5 TKkumins, malts0.5 TKoregano pēc garšasolīveļla ĶIPLOKU KARTUPEĻIEM:6 gab.kartupeļi olīveļļa cepšanai2 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti rozmarīns, pasniegšanai

Pagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, novāra, bet nepārvāra, un sagriež daivās.

2

Gatavo steikus. Olīveļļai pievieno garšvielas, sāli un ar iegūto maisījumu ieberzē steikus.

3

Sakarsē grilpannu. Cep steikus 4-5 minūtes no katras puses. Tad ļauj tiem "atpūsties" 10 minūtes.

4

Pa to laiku citā pannā uzkarsē olīveļļu un liek cepties kartupeļus. Pievieno nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus. Cep, līdz kartupeļi ir zeltaini.

5

Steikus griež šķēlēs un pasniedz ar kartupeļu šķēlēm. Pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātu rozmarīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!