13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.liellopa steiks0.5 TKjūras sāls0.5 TKpaprikas pulveris0.5 TKkumins, malts0.5 TKoregano pēc garšasolīveļla ĶIPLOKU KARTUPEĻIEM:6 gab.kartupeļi olīveļļa cepšanai2 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti rozmarīns, pasniegšanai
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra, bet nepārvāra, un sagriež daivās.
2
Gatavo steikus. Olīveļļai pievieno garšvielas, sāli un ar iegūto maisījumu ieberzē steikus.
3
Sakarsē grilpannu. Cep steikus 4-5 minūtes no katras puses. Tad ļauj tiem "atpūsties" 10 minūtes.
4
Pa to laiku citā pannā uzkarsē olīveļļu un liek cepties kartupeļus. Pievieno nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus. Cep, līdz kartupeļi ir zeltaini.
5
Steikus griež šķēlēs un pasniedz ar kartupeļu šķēlēm. Pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātu rozmarīnu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit