1500Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbietes3 gab.ķiploka daiviņas0.5 TKčili pipari1 TKkoriandra sēklas, maltas100 mlsaulespuķu eļļa70 mletiķis 9% pēc garšassāls pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Bietes nomazgā, nomizo un sarīvē garos, plānos salmiņos.
2
Bietes liek dziļā bļodā, pievieno nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus, pārlej ar etiķi un kārtīgi samaisa.
3
Bļodu liek karsta ūdens peldē un tvaicē aptuveni 20-30 minūtes.
4
Izņem bļodu no ūdens peldes, pievieno čili, koriandru, uzkarsētu (bet ne verdošu) eļļu, sāli un cukuru.
5
Visu kārtīgi samaisa un liek zem sloga uz 24 stundām. Tad salāti ir gatavi lietošanai.
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemTvaicēšanaKorejiešu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuBietesEtiķisKinzaSarkanie pipariSaulespuķu eļļaĶiplokiDārzeņu salātiIkdienas maltīteisalsBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit