Foto: Shutterstock
Kraukšķīgi un pikanti biešu salāti ar bagātīgu garšu buķeti.
1500Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gbietes3 gab.ķiploka daiviņas0.5 TKčili pipari1 TKkoriandra sēklas, maltas100 mlsaulespuķu eļļa70 mletiķis 9% pēc garšassāls pēc garšascukurs

Pagatavošana

1

Bietes nomazgā, nomizo un sarīvē garos, plānos salmiņos.

2

Bietes liek dziļā bļodā, pievieno nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus, pārlej ar etiķi un kārtīgi samaisa.

3

Bļodu liek karsta ūdens peldē un tvaicē aptuveni 20-30 minūtes.

4

Izņem bļodu no ūdens peldes, pievieno čili, koriandru, uzkarsētu (bet ne verdošu) eļļu, sāli un cukuru.

5

Visu kārtīgi samaisa un liek zem sloga uz 24 stundām. Tad salāti ir gatavi lietošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!