15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
mandarīni krustnagliņas brūnais cukurs kanēlis
Pagatavošana
1
Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm.
2
Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas.
4
Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā.
5
Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemZiemassvētku receptesBrūnais cukursKanēlisCiti saldēdieniKrustnagliņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit