Foto: Shutterstock
Vienkāršs un ātri pagatavojams deserts ziemas vakariem - cepeškrāsnī cepti mandarīni ar aromātisku brūnā cukura glazūru. Recepte no "Lido" pavāru krājumiem.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mandarīni krustnagliņas brūnais cukurs kanēlis

Pagatavošana

1

Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm.

2

Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

3

Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas.

4

Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā.

5

Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!