13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
PILDĪJUMAM:500 gliellopa maltā gaļa500 gcūkgaļas maltā gaļa1 saujasvaigs koriandrs pēc garšasmalti sarkanie pipari pēc garšaskumins, malts pēc garšassāls1 gab.sīpols1 glāzeūdens MĪKLAI: kviešu milti ūdens sāls
Pagatavošana
1
Gatavo pildījumu. Nomizo un sakapā sīpolu. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa viendabīgā masā.
2
Pildījumam jāiznāk mīkstam, mīkstākam kā pelmeņu pildījumam un to nedrīkst ievīstīt cieši, jo vārot iztek ļoti garda suliņa. Šī iemesla dēļ hinkaļus ēd ar rokām, sākot no sāna, jo ēdot ar nazi un dakšiņu iztek viss labums. Ēdot var uzbērt melnos piparus, ja par maz asuma.
3
Gatavo mīklu. Sajauc miltus ar ūdeni, pēc garšas pievienogot sāli. Mīklai jābūt tādai, lai to varētu rullēt (biezai).
4
Izrullē mīklu, ar apakštasīti izspiež aplīšus, kuru centrā liek pildījumu, tad no visām pusēm mīklu saņem kopā, 2 reizes sagriež un iespiež. Sanāk tāds kā saišķītis ar astīti vidū. Met verdošā sālsūdenī un izņem, kad hinkaļi uzpeld.
PusdienasVakariņasVārīšanaGruzīnu nacionālā virtuveCūkgaļas maltā gaļaKinzaKviešu miltiSarkanie pipariŪdensGaļas ēdienividējiSīpoliLiellopa maltā gaļasalsKumīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit