15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 lazanjas plāksnes1 ĒKolīveļļa1 smalki sakapāts sīpols1 smalki sakapāts čili bez sēklām200 gkrabju gaļa1 laima miziņa un sula3 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
1
Vieglā sālsūdenī uzvāra lazanjas plāksnes līdz "al dente" (9-10 minūtes). Ar putu karoti izceļ lazanjas plāksnes no katla un liek traukā ar siltu ūdeni, tikmēr gatavo mērci.
2
Pētersīļus smalki sakapā, ķiploku izspiež caur ķiplokspiedi, visu samaisa kopā, pievienojot smalki rīvētu laima miziņu.
3
Pannā uzkarsē vienu ēdamkaroti eļļas, pievieno smalki sakapātus sīpolus un čili, visu sautē piecas minūtes.
4
Pievieno saplucinātu krabju gaļu, maisot izkarsē, pievieno laima sulu.
5
Lazanjas plāksnes nosusina uz papīra dvielīša, liek uz šķīvja. Vienā pusē liek cepto krabju gaļu un pārloka plāksni.
Pasniedz uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārkaisa ar pētersīļu, ķiploka un laima miziņas maisījumu. Pārslaka ar olīveļu un pasniedz. Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKrabju gaļaLaimsOlīveļļaPētersīļiČiliĶiplokiMakaronu ēdieniviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiLazanjas plāksnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit