Foto: Vida Press
Iespējams, nedaudz neparasta risoto versija, tomēr galvojam - ļoti garšīgi, turklāt - figūrai draudzīgi!
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ldārzeņu buljons1 sīpols1 ķiploka daiviņa250 grisoto rīsi (piemēram, Arborio)250 gvārītas bietes2 ĒKmārrutki rukola piedevām

Pagatavošana

1

Augstā, dziļā pannā lej dārzeņu buljonu, pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un saspiestu ķiploku. Visu uzvāra.

2

Kad buljons sāk burbuļot, pievieno rīsus un kubiņos sagrieztas bietes. Samazina karstumu un karsē 15-20 minūtes, regulāri apmaisot, līdz rīsi ir gatavi. Ja buljons pārāk strauji iesūcas rīsos, pievieno nedaudz vāroša ūdens.

3

Kad rīsi ir gatavi, iemaisa tajos mārrutkus, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz nekavējoties. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!