45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ldārzeņu buljons1 sīpols1 ķiploka daiviņa250 grisoto rīsi (piemēram, Arborio)250 gvārītas bietes2 ĒKmārrutki rukola piedevām
Pagatavošana
1
Augstā, dziļā pannā lej dārzeņu buljonu, pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un saspiestu ķiploku. Visu uzvāra.
2
Kad buljons sāk burbuļot, pievieno rīsus un kubiņos sagrieztas bietes. Samazina karstumu un karsē 15-20 minūtes, regulāri apmaisot, līdz rīsi ir gatavi. Ja buljons pārāk strauji iesūcas rīsos, pievieno nedaudz vāroša ūdens.
3
Kad rīsi ir gatavi, iemaisa tajos mārrutkus, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz nekavējoties. Lai labi garšo!
PusdienasMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaBietesLapu salātiMārrutkiĶiplokiRīsu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsArborio rīsi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit