Sastāvdaļas
Pagatavošana
Plānās ripiņās sagrieztu burkānu un puķkāpostu rozetes liek katliņā, pievieno verdošu ūdeni tik daudz, lai tas teju nosegtu dārzeņus un pārsedz ar vāku. Dārzeņiem ļauj vārīties astoņas minūtes, līdz tie ir viegli mīksti.
Notecina ūdeni, pievieno tomātus un pupiņas un silda aptuveni piecas minūtes. Dārzeņus sautē, līdz veidojas mērcei līdzīga konsistence.
Kamēr top pildījums, cepeškrāsnī, mikroviļņu krāsnī vai uz pannas uzsilda tortiljas.
Dārzeņiem katliņā pievieno spinātu lapas un ļauj tām sasilt vēl pusminūti. Pievieno sāli, piparus pēc garšas un pārkaisa ar plucinātām bazilika lapiņām.
Siltās tortiljas liek uz šķīvjiem, pāri kārto dārzeņu pildījumu un pārloka, veidojot improvizētu kabatiņu. Ja vēlas, pasniedzot var pārkaisīt ar smalki rīvētu sieru.
Lai labi garšo!