8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 TKolīveļļa1 smalki sagriezts sarkanais sīpols smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 apelsīna0.5 TKsvaigi malti melnie pipari2 ĒKbrūnais cukurs300 mlsauss ābolu sidrs2 vidēji lieli cepamie āboli, nomizoti un sagriezti gabaliņos pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Lielā pannā vai katliņā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus, līdz tie ir mīksti.
2
Pievieno kāpostu, apelsīna miziņu un sulu, brūno cukuru un sidru. Pārsedz ar vāku un uz lēnas uguns aptuveni 20 minūtes sautē, pāris reizes apmaisot.
3
Pievieno kāpostiem ābolus, 3 ēdamkarotes ūdens un sautē vēl 20 minūtes, līdz kāposti ir mīksti. Pievieno sāli pēc garšas, svaigi maltus melnos piparus, visus samaisa un pasniedz galdā.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniBrūnais cukursMelnie pipariOlīveļļaSarkanie sīpoliSidrsĀboliDārzeņu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit