12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas MARINĀDEI:1 neliels, smalki sakapāts sīpols2 saspiestas ķiploka daivas1 vistas buljona kubiņš1 TKsinepju pulveris1.5 ĒKVusteras mērce2 ĒKbrūnais cukurs3 ĒKolīveļļa4 ĒKtomātu mērce8 ĒKbalzamiko etiķis pēc garšasTabasko mērce (var iztikt)
Pagatavošana
1
Visas marinādes sajauc kopā lielā māla vai fajansa bļodā (nevajadzētu izvēlēties metāla trauku), pievieno svaigi maltus melnos piparus.
2
Nomazgātas un nosusinātas vistas filejas liek marinādē, gādājot, lai mērce segtu gaļu pilnībā. Pārklāj bļodu ar vāku (vai pārsedz ar pārtikas plēvi) un liek vēsumā uz 4-12 stundām.
3
Uzkarsē grilu vai cepeškrāsni, un apcep gaļu no visām pusēm. Ja nepieciešams, cepšanās laikā gaļu ik pa brīdim pārsmērē ar marinādi.
4
Atlikušo marinādi uzkarsē katliņā vai pannā un pasniedz kopā ar cepto vistas gaļu.
Lai labi garšo - gan auksta, gan karsta, gan kopā ar salātiem!
Piknika ēdienu receptesGrilsCepeškrāsnsBalzamiko etiķisBrūnais cukursOlīveļļaSinepesTomātu mērceVistas filejaGaļas ēdieniViegla vasaras maltīteVusteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit