15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gnātres100 gcietais siers2 kiploku daiviņas50 glazdu rieksti60 mlolīveļļa pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē, riekstus rupji sakapā un kopā ar visām pārējām sastāvdaļām liek traukā un sablenderē, līdz visas sastāvdaļas kārtīgi sajaukušās.
Pesto pasniedz pie rīsiem, makaroniem, gaļas ēdieniem, to liek uz maizītēm, tomātiem, pie salātu mērcēm.
Vislabāk pesto gatavot nelielā daudzumā un ēst uzreiz.
To var arī pāris dienas uzglabāt ledusskapī.
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemMelnie pipariĶiplokiSavvaļas augu salātiCitas mērcesLazdu riekstiCietais siersNātressals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit