Foto: Shutterstock
Viena no izcilākajām brokastu garšu kombinācijām ir vārīta ola, svaigs gurķis, nedaudz majonēzes un mazsālīts lasis, kam papildu svaigumu piešķir mūsu pašu brīnumgaršaugs - dilles.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
10 cieti vārītas olas200 gmazsālīts lasis3 ĒKmaiga majonēze1 neliels svaigs gurķis2 ĒKsvaigas dilles pēc garšasmelnie pipari

Pagatavošana

1

Cieti vārītas olas gareniski pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem dzeltenumus.

2

Baltumu "laiviņas" kārto uz šķīvja, dzeltenumus liek vidēji lielā bļodiņā un ar dakšiņu sastampā.

3

Gurķi nomizo un izgriež sēklas, pārējo sagriež sīkos gabaliņos un pievieno olu dzeltenumiem.

4

Pievieno pāris ēdamkarotes smalki sakapātu diļļu, svaigi maltus melnos piparus, majonēzi un visu samaisa.

5

Ar karotīti liek pildījumu olu baltumos, pārsedz ar plānās šķēlītēs sagrieztu mazsālīto lasi un rotā ar diļļu zariņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!