6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
10 cieti vārītas olas200 gmazsālīts lasis3 ĒKmaiga majonēze1 neliels svaigs gurķis2 ĒKsvaigas dilles pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Cieti vārītas olas gareniski pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem dzeltenumus.
2
Baltumu "laiviņas" kārto uz šķīvja, dzeltenumus liek vidēji lielā bļodiņā un ar dakšiņu sastampā.
3
Gurķi nomizo un izgriež sēklas, pārējo sagriež sīkos gabaliņos un pievieno olu dzeltenumiem.
4
Pievieno pāris ēdamkarotes smalki sakapātu diļļu, svaigi maltus melnos piparus, majonēzi un visu samaisa.
5
Ar karotīti liek pildījumu olu baltumos, pārsedz ar plānās šķēlītēs sagrieztu mazsālīto lasi un rotā ar diļļu zariņiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit