Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek karsēties cepeškrāsni uz 175ºC. Sagatavo cepamo plāti, iesmērējot ar sviestu un izklājot ar cepampapīru, noliek malā.
Pagatavo cepumu mīklu. Nelielā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Lielā bļodā ar miksera palīdzību sakuļ sviestu ar cukuru, līdz veidojas gaišas, gaisīgas putas, pievieno olu, vaniļas ekstraktu, citronu sulu un vēlreiz sakuļ. Iesijā miltus un izmaisa, izmīca, līdz veidojas vienmērīga mīkla. Nemīci pārāk ilgi!
No mīklas veido bumbiņas, kas saveltas, izmantojot apmēram divas tējkarotes mīklas. Liek bumbiņas ar atstarpi uz pannas, Ar glāzes apakšu tās nedaudz saplacina, ar dakšu var iespiest svītriņas. Liek karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 10 - 13 minūtes, līdz mīkla viegli zeltojas. Cepumi vidiņā joprojām ir mīksti. Izņem no krāsns un ļauj cepumiem atdzist uz restītēm.