25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
60 gkvinoja400 guz pusēm sagiezti ķirštomāti (dažādu krāsu)1 smalki sagriezts sarkanais sīpols30 gsvaigas piparmētras4 nelieli gurķi, sagriezti stienīšos granātābolu sēklas MĒRCEI:1 saspiesta ķiploka daiviņa2 ĒKcitronu sula1 ĒKsarkanvīna etiķis šķipsnasvaigi malti melnie pipari25 mlgrenadīns (var aizstāt ar medu)40 mlolīveļļa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kvinoju pārlej ar vārošu ūdeni un karsē 8-9 minūtes, līdz tā ir uzbriedusi un mīksta. Nokāš šķidrumu un noskalo ar aukstu ūdeni.
2
Gatavo salātu mērci - visas sastāvdaļas sajauc kopā un samaisa.
3
Bļodā ber kvinojas graudus, uz pusēm sagrieztos tomātus, smalcinātos sīpolus, sagrieztus gurķus, kapātas piparmētras un grantātābolu sēklas.
4
Visu samaisa un pārlej ar salātu mērci. Vēlreiz visu samaisa un pasniedz galdā.
Lai labi garšo!
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursVakariņu idejasGurķiKvinojaOlīveļļaPiparmētrasSarkanie sīpoliĶiplokiCitronu sulaVīna etiķisGranātāboliGrenadīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit