Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katliņā liek vistas stilbiņus, uzlej aukstu ūdeni un strauji uzvāra. Pēc tam zupu noputo, samazina minimālu karstumu, pievieno garšvielas (sāli, piparu graudus, krustnagliņas, safrānu, kanēli un muskatriekstu) un ļauj stilbiem virmot apmēram 30 minūtes, līdz tie gatavi.
Smalki sarīvē ingveru, pievieno zupai. Nomazgā un smalki sagriež puravu (izmanto balto un gaiši zaļo daļu), noliek malā. Sagriež tīrus šampinjonus, noliek malā. Pannā sviestā apcep puravus, līdz nekož acīs, pievieno sēnes un apcep līdz tās aprautas, apmēram 1 -2 minūtes.
Kad vistas gaļa ir mīksta, izceļ to no buljona, noliek uz šķīvja. Buljonu izkāš, lai atbrīvotos no garšvielām. Buljonu atkal uzvāra, tajā liek puravus ar sēnēm un uz nelielas uguns vāra apmēram 5 minūtes, līdz puravi gatavi.
Tikmēr no kauliem attīra vistas gaļu. Katrā bļodiņā liek vistas gaļu, pāri lej buljonu, pasniedz ar zaļumiem.