12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 7
KRĒMAM:500 mlsaldais krējums120 mlpiens cukurs vaniļas cukurs želatīns OGU MĒRCEI:200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu ciete ūdens pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Gatavo ogu mērci: verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek mellenes, zemenes un uzvāra.
2
Gatavo krēmu: katliņā lej saldo krējumu, pienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75oC, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra. Nedaudz atdzesē, salej deserta trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
3
Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteRomantiskas vakariņasVārīšanaPasniegt atdzesētuKartupeļu cieteCukursMellenesPiensSaldais krējumsZemenesŪdensKrēmiviegliItāļu nacionālā virtuveŽelatīnsVaniļas cukursViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit