45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgvistas fileja150 mlmajonēze saujadilles2 ĒKcitronpipari
Pagatavošana
1
Sajauc marinādi: lielā bļodā liek majonēzi, iejauc citronpiparus un kapātas dilles. Sagriež gaļu piemērotos kumosos, liek marinādē un izmaisa. Vēsā vietā ļauj marinēties apmēram 20 minūtes.
2
Uz iesmiņiem sasprauž marinēto gaļu un liek uz karsta grila. Grozot cep no visām pusēm, līdz fileja zeltaini brūna. Kā piedevu pasniedz vītinātus tomātus, recepti vari izlasīt šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit