15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 āboli1 īsais gurķis1 saujaspināti1 cm ingvera sakne piparmētru lapiņas1 citrona sula2 ĒKmedus0.75 taseremdena zaļā tēja
Pagatavošana
1
Ābolus sagriež daiviņās un iztīra to serdi. Gurķus sagriež resnos stiebriņos. Ingveru sagriež nelielās šķēlītēs.
2
Spēcīgā blenderī liek ābolus, gurķi, spinātus, ingvera gabaliņus, nelielu kumšķi ar piparmētru lapiņām un medu. Visu sablendē līdz smūtija konsistencei.
3
Zaļo kokteili caur sietu izkāš nelielā sulas traukā. Pielej klāt zaļo tēju un no citrona izspiestu sulu.
4
Kokteili samaisa un lej divās garajās glāzēs. Rotā ar kādu piparmētru lapiņu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGurķiMedusPiparmētrasSpinātiĀboliTējaDažādi dzērieniviegliCitronu sulaBez termiskas apstrādesZaļā tēja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit