5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
šķipsnasāls šķipsnačili piparu pulveris šķipsnamelnie pipari1 laims pēc garšasčili mērce pēc garšasVusteras mērce300 mlgaišais alus
Pagatavošana
1
Pusei laima izspiež sulu, otru pusi sagriež daiviņās. Samaisa nelielā bļodiņā sāli, čili piparus un melnos piparus, veidojot attiecības apmēram 3:1 (sāls pret pipariem). Alus glāzes maliņu vispirms norīvē ar laimu, pēc tam iemērc sāls un piparu maisījumā, izveidojot čili sāls gredzenu.
2
Liek glāzē ledu, pa virsu lej laima sulu, nedaudz čili mērci, Vusteras mērci un alu.
3
Samaisa un pagaršo, vai kādu mērci nevajag papildināt.
4
Pasniedz ar laima daiviņu.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMeksikāņu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuAlusLaimsMelnie pipariČiliČili mērceAlkoholiskie dzērieni un kokteiļivieglisalsVusteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit