20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 ĒKsviests1 ĒKolīveļļa2 vistas filejas1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa2 ĒKkapāts estragons3 ĒKskābs krējums
Pagatavošana
1
Sakarsē pannu ar sviestu un eļļu. Kad panna ir karsta, tajā liek filejas un apbrūnina no abām pusēm, līdz zeltainas. Pēc tam pannai uzliek vāku, nogriež minimālu karstumu un sutina filejas 8 - 10 minūtes (apmēram pēc 5 minūtēm tās apgriežot apkārt).
2
Tikmēr smalki sagriež sīpolu un ķiploku. Sakapā estragona lapiņas (dažas atstājot ēdiena pasniegšanai). Kad filejas izcepušās, tās noņem no pannas. Karstajās taukvielās liek sīpolus un ķiplokus, un maisot cep apmēram 1 - 2 minūtes. Pannā liek atpakaļ filejas, pievieno estragona zaļumus, skābo krējumu un uzvāra krējumu, līdz uzmet burbuli. Pasniedz, grezno ar estragona lapiņām.
Ātri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensFranču nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEstragonsOlīveļļaSkābais krējumsVistas filejaĶiplokiŠalotes sīpoliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit