vistu spārni
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Garda spāņu karstā tapa. Safrāns iekrāsos spārnus apetīlīgā, dzeltenbrūnā tonī. Pasniedz ar svaigas bagetes šķēlēm.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
12 vistas spārniņi olīveļļa1 neliels sīpols4 ķiploka daiviņas šķipsnasafrāns1 timiāna zariņš125 mlsauss baltvīns125 mlvistas buljons

Pagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Smalki sagriež sīpolu un ķiplokus. Atdala spārniem pirmo locītavas daļu. Sakarsē pannu ar olīveļļu un apbrūnina spārnus no abām pusēm. Liek spārnus cepeškrāsns izturīgā traukā.

2

Karstajā pannā liek sīpolus un ķiplokus. Ja nepieciešams, pievieno papildu eļļu. Cep, līdz sīpoli caurspīdīgi. Pievieno baltvīnu, buljonu, timiāna zariņu un safrānu. Visu uzvāra un karsē apmēram 2 minūtes.

3

Lej aromatizēto buljonu pāri spārniem un liek trauku karstā cepeškrāsnī. Cep, līdz spārni gatavi, apmēram 20 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!