15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 TKsaulespuķu eļļa30 ggrauzdēti Indijas rieksti0.5 čili pipars1 liela ķiploku daiviņa2.5 cm ingvers150 gsīpolloki3 ĒKausteru mērce
Pagatavošana
1
Čili piparu iztīra no sēklām un sagriež smalkās stērbelītēs. Smalki sakapā ķiploku. Nomizo ingveru un smalki sagriež. Lokus sagriež nelielos gabaliņos.
2
Pannā sakarsē pusi no eļļas, pievieno riekstus un apcep tos brūnus. Izņem riekstus no pannas, noliek malā. Pannā ielej atlikušo eļļu, sakarsē. Karstā eļļā liek čili, ķiploku un ingveru, maisot cep dažas sekundes. Pievieno lokus un maisot karsē apmēram divas minūtes, pievieno ēdamkaroti ūdens un turpina karsēt vēl kādu minūti.
3
Pastumj apceptos zaļumus malā, ielej pannā austeru mērci, uzvāra un iemaisa apceptos zaļumus. Pārkaisa ar riekstiem, pasniedz.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemPannā cepts ēdiensAusteru mērceIndijas riekstiIngversSaulespuķu eļļaSīpollokiČiliĶiplokiDārzeņu ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit