Kate Prihodko, Katie.lv
Mūsu dārzs ir pilns ar cukīni un kabačiem, tāpēc meklēju kaut ko jaunu un interesantu! Šīs vasaras patīkamais atklājums - svaigās cukīni nūdeles. Tiešām negaidīti garšīgi, bet ja pievieno garneles, apceptas ķiplokos, - īsts kārums! Tā par šo recepti stāsta Kate, kurai ļoti patīk garšīgi paēst, gatavot, fotografēt un ceļot.

"No saviem ceļojumiem vienmēr paķeru līdzi jaunas receptes. Brīvajā laikā rakstu savā blogā Katie.lv, publicēju receptes un bildes. Izjūtu lielu prieku, kad motivēju cilvēkus gatavot un lieku viņiem saprast, ka tas nav tik sarežģīti," stāsta Kate. Viņas gaitām līdzi var sekot arī Instagram. Bet nu - pie darba, gatavojam cukīni nūdeles!

20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
350 gcukīni tīģergarneles2 ķiploku daiviņas tomātu pesto sezama eļļa sezama sēklas

Pagatavošana

1

Pannā sakarsē olīveļļu, apcep ķiplokus, liek klāt garneles, samaisa un cep vēl 4 minūtes.

2

Sarīvē cukīni garos salmiņos.

3

Pievieno tomātu pesto, sezama eļļu un sezama sēklas, samaisa.

4

Kārto traukos un pievieno garneles. Gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!