12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 kgsīpoli4 ķiploka daiviņas200 mlsauss sarkanvīns pēc garšasSanta Maria timiāns3 Santa Maria lauru lapas pēc garšasSanta Maria akmens sāls2 ĒKcukurs2 ĒKSanta Maria piedevas medījumam2 ķiploka galviņas100 gkūpināts siesrs eļļa cepšanai500 mlūdens
Pagatavošana
1
Nomizo un sagriež sīpolus un ķiplokus šķēlītēs un viegli apcep.
2
Pievieno cukuru un cep, līdz viss kļūst zeltaini brūns.
3
Pielej vīnu, pievieno garšvielas un ļauj šķidrumam izvārīties.
4
Pievieno ūdeni un vāra, līdz sīpoli kļūst mīksti.
5
Sarīvē sieru. Liek ķiploka galviņas krāsnī un 20–25 minūtes cep 180°C temperatūrā.
Pasniedz zupu kopā ar sieru un ceptajām ķiploka galviņām.
CepeškrāsnsFranču nacionālā virtuveCukursLauru lapasSarkanvīnsSiersĶiplokiŪdensDārzeņu zupasSīpoliTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit