Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā bļodā liek rīsu nūdeles un aplej ar verdošu ūdeni, lai tas noklātu nūdeles pilnībā. Rīsu nūdeles atstāj 15 minūtes, lai tās piebriestu (ik pa laikam apmaisa, lai nesaliptu). Kad gatavas, nokāš.
Burkānus ar dārzeņu mizotāju sagriež plānās strēmelēs un liek salātu bļodā. Pievieno arī šķēlītēs sagrieztu gurķi.
Gatavo mērci: ingveru sajauc ar vienu čili piparu (sakapātu), pievieno vīna etiķi, sojas mērci un abas eļļas.
Rīsu nūdeles atdzesē zem aukstas ūdens strūklas un nokāš vēlreiz. Liek salātu bļodā pie dārzeņiem. Visu pārlej ar pusi no pagatavotās mērces.
Sastāvdaļas apmaisa un pievieno saplucinātas romiešu salātu lapas, kā arī saplacinātas lielākās piparmētru lapiņas.
Salātus izklāj uz šķīvja. Vistas fileju saplucina un sajauc ar otru pusi no mērces. Pēc tam izkārto pa virsu salātiem.
Salātus garnē ar smalkākām piparmētru lapiņām, sakapātu čili piparu un sezama sēkliņām.
Labu apetīti!