11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gvistas maltā gaļa1 paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai MĒRCEI:100 mljogurts bez piedevām vai skābais krējums1 paciņa Santa Maria dārza garšaugu maisījuma vai garšaugu maisījuma ar ķiplokiem maurloki vai lociņi PASNIEGŠANAI: koka iesmiņi1 gurķis redīsi1 Ciabata vai cita maize pēc izvēles
Pagatavošana
1
Sajauc malto gaļu ar garšaugu maisījumu. Veido bumbiņas vai ovālas formas kebabus un cep grila pannā no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni. Var cept arī ārā uz grila vai cepeškrāsnī, uz cepamā papīra loksnes.
2
Samaisa kopā garšaugus, dārza garšaugu maisījumu un skābo krējumu vai jogurtu bez piedevām.
3
Sagriež redīsus šķēlītēs un gurķus sev tīkamā formā. Apgrauzdē čabatu un pasniedz kopā gaļu un dārzeņiem.
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCiabataGurķiRedīsiSīpollokiVistas maltā gaļaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiSanta Maria garšvielasBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit