Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sajauc malto gaļu ar Santa Maria piedevu un veido kotletes.
Cep no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Sagriež tomātus šķēlītēs un gurķus gareniski plānās šķēlītēs.
Samaisa majonēzi ar persilādi. Ja vēlas asāku garšu, pievieno vienu tējkaroti čipotles.
Uzsmērē majonēzes mērci uz tortiljām un liek uz tām kotletes un sagrieztos dārzeņus. Rotā ar garšaugiem un persilādi.
Pasniegt var divējādi: jau iepriekš salocīt tortiljas "kabatiņās" vai aptuveni trīs minūtes pasildīt tortiljas krāsnī un salikt visas sastāvdaļas uz šķīvja, lai katrs pilda savu tortilju pēc sirds patikas.
Padoms! Lai pagatavotu marinētus sīpolus, sajauc citrona sulu, 1 ēdamkaroti cukura, 1 tējkaroti sāls un 2 ēdamkarotes eļļas vai 1 ēdamkaroti balzamiko. Sagriež sīpolu šķēlītēs, pārlej ar marinādi un marinē 15 minūtes.