Santa Maria
Gards veids, kā pagatavot iecienīto vistas fileju - panē to Parmezāna sierā! Savukārt makaronus pasniedz kopā ar ceptiem tomātiem, ikdienas maltītei piešķirot mājas restorāna noskaņu. Lai labi garšo!
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas filejas2 TKSanta Maria Pasta Rossa garšvielu maisījums makaroniem3 ĒKrīvmaize100 gParmezāna tipa riers2 olas3 ĒKeļļa PIEDEVĀM:4 porcijas makaronu ar spinātu garšu (vai cita veida makaroni pēc izvēles)250 guz pusēm pārgriezti ķirštomāti2 ĒKsviests65 gsvaigi spināti0.5 glāzebaziliks

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C temperatūrai.

2

Vistas filejas gabaliņus sagriež uz pusēm un apber ar garšvielu maisījumu.

3

Rīvmaizi sajauc ar Parmezāna sieru.

4

Atsevišķā bļodā sakuļ olas. Vistas filejas gabaliņus iemērc sakultajās olās un pēc tam siera un rīvmaizes maisījumā (abas filejas puses pārklāj vienmērīgi).

5

Filejas gabaliņus cep uz mērenas uguns, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Pēc tam ieliek cepeškrāsnī un cep vēl 5 minūtes.

6

Uzvāra makaronus, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

7

Sviestā apcep tomātus, spinātus un baziliku, pēc tam to visu pievieno makaroniem.

8

Apber ar vienu tējkaroti Pasta Rossa garšvielu maisījuma un pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!