12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas2 TKSanta Maria Pasta Rossa garšvielu maisījums makaroniem3 ĒKrīvmaize100 gParmezāna tipa riers2 olas3 ĒKeļļa PIEDEVĀM:4 porcijas makaronu ar spinātu garšu (vai cita veida makaroni pēc izvēles)250 guz pusēm pārgriezti ķirštomāti2 ĒKsviests65 gsvaigi spināti0.5 glāzebaziliks
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C temperatūrai.
2
Vistas filejas gabaliņus sagriež uz pusēm un apber ar garšvielu maisījumu.
3
Rīvmaizi sajauc ar Parmezāna sieru.
4
Atsevišķā bļodā sakuļ olas. Vistas filejas gabaliņus iemērc sakultajās olās un pēc tam siera un rīvmaizes maisījumā (abas filejas puses pārklāj vienmērīgi).
5
Filejas gabaliņus cep uz mērenas uguns, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Pēc tam ieliek cepeškrāsnī un cep vēl 5 minūtes.
6
Uzvāra makaronus, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
7
Sviestā apcep tomātus, spinātus un baziliku, pēc tam to visu pievieno makaroniem.
8
Apber ar vienu tējkaroti Pasta Rossa garšvielu maisījuma un pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaAugu eļļaBaziliksMakaroniParmezāna siersRīvmaizeSpinātiVistas filejaĶirštomātiMakaronu ēdieniViegla vasaras maltīteSanta Maria garšvielas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit