17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 saldie kartupeļi1 neliels cukīni1 baklažāns2 sarkanie čili pipari1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika400 gHaloumi siers (Kipras cepamsiers) Santa Maria akmens sāls dzirnaviņās PIEDEVĀM:2 tomāti gurķis MĒRCEI:50 mlrapšu eļļa50 mlolīveļļa1 TKbaltais balzamiko etiķis2 TKSanta Maria piecu piparu maisījums dzirnaviņās pētersīļa lapas
Pagatavošana
1
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
2
Saldos kartupeļus (batātes) nomizo, sagriež šķēlēs un vāra sālītā ūdenī.
3
Kubiņos vai šķēlītēs sagriež dārzeņus un sieru.
4
Kopā sacep kartupeļus, sieru un dārzeņus (tomātus un gurķi necep).
5
Pievieno sāli pēc vēlēšanās.
6
Haloumi sieru un dārzeņus pārlej ar mērci un dekorē ar pētersīļa lapu.
Mazkaloriju ēdieniVakariņu idejasBaklažāniBalzamiko etiķisGurķiPaprikaPētersīļiSaldie kartupeļiTomātiČiliDārzeņu ēdieniCiti ēdieniGavēņa laika ēdieniCukīniRapšu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit