Santa Maria
Garda ideja veģetārai ēdienreizei - cepts vai grilēts siers un dārzeņi, kas pārlieti ar piparotu balzamiko un eļļas mērci.
17Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 saldie kartupeļi1 neliels cukīni1 baklažāns2 sarkanie čili pipari1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika400 gHaloumi siers (Kipras cepamsiers) Santa Maria akmens sāls dzirnaviņās PIEDEVĀM:2 tomāti gurķis MĒRCEI:50 mlrapšu eļļa50 mlolīveļļa1 TKbaltais balzamiko etiķis2 TKSanta Maria piecu piparu maisījums dzirnaviņās pētersīļa lapas

Pagatavošana

1

Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.

2

Saldos kartupeļus (batātes) nomizo, sagriež šķēlēs un vāra sālītā ūdenī.

3

Kubiņos vai šķēlītēs sagriež dārzeņus un sieru.

4

Kopā sacep kartupeļus, sieru un dārzeņus (tomātus un gurķi necep).

5

Pievieno sāli pēc vēlēšanās.

6

Haloumi sieru un dārzeņus pārlej ar mērci un dekorē ar pētersīļa lapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!