Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nelielā bļodā sajauc visas garšvielu maisījumam nepieciešamās sastāvdaļas. Vienu tējkaroti ar garšvielām pataupa vēlākam.
Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos. Ber bļodā, aplaista ar nedaudz labu olīveļļu (aptuveni ēdamkarote vai divas) un apkaisa ar samaisītajām garšvielām. Visu kārtīgi apmaisa, lai vista apvārtītos garšvielās.
Uzkarsē pannu, ielej tajā nedaudz eļļu cepšanai. Pannā ieber vistas filejas gabaliņus un apcep, līdz visi gabaliņi zeltaini apbrūnējuši un gatavi.
Gatavo vistu pēc tam ieliek kādā traukā un noliek maliņā.
Vāra rīsus: katliņā lej divas glāzes ūdeni, pievieno eļļu un sāli. Sietiņā nomazgā rīsus, pēc tam tos ber katliņā un vāra.
Plīts liesmu pagriež uz mērenu, katliņam ar rīsiem uzliek vāku un vāra tos aptuveni 15 minūtes.
Kad rīsi mīksti un gatavi, pievieno tiem laima sulu un sakapātu koriandru. Visu kārtīgi apmaisa.
Konservētās sarkanās pupiņas ieber katliņā un pievieno pavisam nedaudz ūdens. Tām pievieno arī atlikto tējkaroti garšvielu maisījumu, visu apmaisa un silda tik ilgi, līdz pupiņas karstas.
Pilda bļodiņas: sagatavo četras bļodiņas, kurās vienlīdzīgi saliek rīsus. Tiem pa virsu liek apceptos vistas gabaliņus, pupiņas, sagrieztus tomātus, kukurūzu un sakapātus romiešu salātus.
Pa virsu uzber sarīvēto sieru un liek karoti skābā krējuma.