Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas filejas ieliek plastikas maisiņā vai pārtikas plēvē un ar gaļas āmuriņu izdauza plakanas. Apkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem un apvārta miltos, liekos miltus nopurinot. Smalki sagriež ķiploku un sakapā pētersīļus.
Karsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas, tajā no abām pusēm apcep vistas filejas, 2-3 minūtes no katras puses. Vistas filejas cep pa vienai vai divām, nepārbāžot pannu. Apceptās filejas noliek uz šķīvja, apsedz ar foliju.
Karstajā eļļā liek ķiplokus un apcep, aromatizējot eļļu, apmēram 20 sekundes, pievieno kaperus un izkarsē. Ielej pannā buljonu un uzvāra, noskrāpējot visus piecepumus no pannas apakšas. Pievieno citronu sulu un uzvāra, karsē apmēram vienu minūti. Pievieno sviestu, pētersīļus, pagaršo sāli un piparus, ja nepieciešams pievieno. Kad sviests izkusis, mērci lej pāri vistas filejām, pasniedz.